Spoedopleiding

Uniek in deze regio!

Spoedopleiding
Voor de snelle mensen onder ons bestaat de mogelijkheid om in een rap tempo de lessen in te delen. Denk hierbij aan circa 4 lessen per dag!!

De opleiding bestaat uit een gedeelte voortuigbeheersing en een gedeelte verkeersdeelneming. Beide gedeeltes worden afgesloten met een officieel examen van het CBR.

De lessen en het examen van de voertuigbeheersing wordt gegeven en afgenomen op een besloten terrein (examen op TrafficPort te Blerick. De lessen van de verkeersdeelneming vinden uiteraard plaats op de openbare weg.

Voor onze kandidaten maken wij gebruik van hetzelfde terrein als waar het CBR de voertuigbeheersingsexamens (AVB) afneemt. Dit terrein biedt enorme mogelijkheden waarbij we op een uiterst professionele, maar zeker ook een snelle manier je AVB examen kunt afleggen.

In eerste instantie nemen we uiteraard eerst individueel een 2 uur durende try-the-bike (voor maar 69 euro!) om het opleidingsnivo te bepalen (aanleg en eventueel ervaring). Op basis van dit opleidingsnivo maken we een planning die naar de wensen van jouw eigen agenda geroosterd wordt.

Heb je er al eens aan gedacht om enkele verlofdagen te nemen en in die tijd je rijbewijs te halen? Vraag onze medewerkers hoe jouw voorgangers dit gedaan hebben…

Vanaf 2013 is het motorrijbewijs opgedeeld in drie categorieën voor motorbestuurders jonger dan 24 jaar.

  • Rijbewijs categorie A1 – vanaf 18 jaar maximaal 11 Kw (125cc)
  • Rijbewijs categorie A2 – vanaf 20 jaar maximaal 35 Kw
  • Rijbewijs categorie A – vanaf 24 jaar maximaal 40 Kw (indien al in bezit van A1- of A2-rijbewijs: 22 jaar)

Verkeersschool Ruud Rutten is dé motorspecialist!

Back to top