Je hebt iets vreselijks meegemaakt in het verkeer …

Zijn de problemen zo diep geworteld doordat je bijvoorbeeld lijdt aan posttraumatische stress als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeluk of een ander psychisch probleem, dan kun je psychische hulp krijgen van Judith Gubbels van Praktijk Puur-Kracht in de vorm van gesprekstherapie.

Een verkeerstrauma als gevolg van een ongeval of bijna-ongeval. Deze vorm van rijangst ontstaat als gevolg van een ernstige stressgevende situatie, zoals ongevallen met zwaar letsel of zelfs dodelijke afloop, waarbij sprake is van levensbedreiging, ernstig lichamelijk letsel of een bedreiging van de fysieke integriteit. Deze situaties zijn voor de persoon traumatisch. Symptomen kunnen zijn:  herbeleving (nachtmerries of flashbacks) van het ongeval, vermijding of emotionele uitschakeling van herinneringen aan het ongeval, klinische depressie, ernstige prikkelbaarheid met slaapstoornissen, extreme spanning als gevolg van bepaalde prikkels, irritatie en hevige schrikreacties. Vaak is er sprake van onvoldoende zelfvertrouwen doordat je een gebeurtenis hebt meegemaakt of bang bent om aan het verkeer deel te nemen.

Rijangst specialist / Psychosociaal therapeut Judith Gubbels (Puur-Kracht)

Judith Gubbels is psychosociaal therapeut bij praktijk Puur-Kracht, counsellor en energetisch coach met ruime ervaring in begeleiding bij angst, trauma en burn-out. Haar stijl van werken is reflecterend, oprecht, integer, positief, daadkrachtig, directief met empathie en humor, binnen een veilige setting. “Als je iets écht wilt kun je het ook bereiken!”.
Haar drijfveren zijn haar doorzettingsvermogen en enthousiasme. Door haar empathie en inlevingsvermogen ontstaat er vaak snel een vertrouwensband.

Kijk voor meer informatie gerust op de website http://www.puur-kracht.nl

Wij helpen jou graag op weg!

Puur Kracht
Judith Gubbels
06-22714736
info@puur-kracht.nl
www.puur-kracht.nl/rijangst/

Back to top