Losse Les Praktijk

Indien je je hebt aangemeld voor de rijlessen wordt je uitgenodigd voor een kort gesprek op onze rijschool. Tijdens dit gesprek krijg je ons theorielokaal, de administratie enz. te zien. Ook wordt tijdens dit gesprek (waarbij natuurlijk ook je ouders aanwezig mogen zijn) gevraagd naar jouw wensen. Wil je een les of meerdere lessen per week, een spoedcursus of theorielessen volgen? Wij luisteren naar jouw wensen en wij passen ons daarop aan!

Het is mogelijk om de rijopleiding te volgen in losse lessen! Na het rijden van de intest krijg je een advies op maat en kun je kiezen voor losse rijlessen met een Tussentijdse Toets en praktijkexamen.

Wij maken gebruik van de Rijschoolsoftware PlanGo, via een login is het mogelijk alle vorderingen, betalingen en de planning direct in te zien. Tevens kunnen wij middels deze software (app) huiswerkopdrachten geven.
Tijdens onze opleidingen wordt gebruik gemaakt van een (persoonlijke) digitale leskaart voor het bijhouden van de vorderingen, dus je ziet in een oogopslag hoe het gaat en waar je verbeterpunten zitten. Uiteraard krijg je bij ons les van 1 instructeur die je van a-z begeleid naar jouw examen!

Ons wagenpark bestaat uit totaal 13 Volkswagen Polo’s, 1 Toyota Auris (automaat) & 1 Volkswagen id 3 (automaat/elektrisch).

Back to top