Losse Les Praktijk Auto

Indien je je hebt aangemeld voor de rijlessen wordt je uitgenodigd voor een gesprek op onze rijschool. Tijdens dit gesprek krijg je ons theorielokaal, de administratie enz. te zien. Ook wordt tijdens dit gesprek (waarbij natuurlijk ook je ouders aanwezig mogen zijn) gevraagd naar jouw wensen. Wil je een les of meerdere lessen per week, een spoedcursus of theorielessen volgen? Wij luisteren naar jouw wensen en wij passen ons daarop aan!

Het is mogelijk om de rijopleiding te volgen in losse lessen! Na het rijden van de intest krijg je een advies op maat en kun je kiezen voor losse rijlessen met een Tussentijdse Toets en praktijkexamen.

Losse lessen
Het aantal praktijklessen in onze lesauto zoals bepaald tijdens de intest.

Evaluatie
Tijdens de opleiding zal er een evaluatierapport worden ingevuld waarop de instructeur en de leerling samen aangeven hoe de vorderingen gaan. De mening van de leerling is uiteraard ook zeer belangrijk!

T.T.T. (Tussentijdse Toets)
De tussentijdse toets bij het CBR. Deze toets kan gezien worden als een soort tentamen waarvoor je niet kunt zakken of slagen, met het voordeel dat men, bij het goed uitoefenen van de bijzondere verrichtingen (parkeeropdracht, omkeeropdracht, stopopdracht) vrijstelling kan krijgen bij het officiële praktijkexamen. Na de T.T.T. ga je samen met je examinator de route evalueren en krijg je aandachtspunten waar je met je instructeur aan gaat werken.

CBR-praktijkexamen
Met alle bovengenoemde onderdelen zou dit geen probleem meer moeten zijn. Tijdens dit examen wordt je begeleidt door jouw eigen instructeur, hij zal dus met het examen meerijden.

Wij maken gebruik van de Rijschoolsoftware PlanGo. Via een app of website is het mogelijk alle vorderingen, betalingen en de planning direct in te zien. Tevens kunnen wij middels deze software (app) huiswerkopdrachten geven. Hiermee kun je je alvast voorbereiden op iedere rijles en hierdoor kun je tijd besparen in de rijles.
Tijdens onze opleidingen wordt gebruik gemaakt van een (persoonlijke) digitale leskaart voor het bijhouden van de vorderingen, dus je ziet in een oogopslag hoe het gaat en waar je verbeterpunten zitten. Uiteraard krijg je bij ons les van 1 instructeur die je van a-z begeleid naar jouw examen!

Ons wagenpark bestaat uit totaal 12 Volkswagen Polo’s (schakel), 1 Volkswagen Polo (automaat) & 1 Volkswagen ID3 (automaat/elektrisch).

Wil jij meer informatie over het volgen van rijlessen of een vrijblijvend intakegesprek afspreken? Neem dan gerust contact met ons op via:

Email: kantoor@ruudrutten.nl
Tel: 077-3821984

Back to top