Spoedopleiding Auto

Spoedopleiding… meld je zo vroeg mogelijk aan!

Wil jij het rijbewijs liever gisteren als vandaag behalen?
Wij bieden spoedopleidingen vanaf 3 weken aan maar je kunt ook voor een versnelde opleiding kiezen die iets langer duurt! Dit ligt aan de periode wanneer je het rijbewijs wil halen en aan je beschikbare tijd.
De spoedopleiding kunnen wij precies op jou wensen aanpassen, denk hierbij aan hoe snel wil jij het rijbewijs halen? Wij stemmen de spoedopleiding samen op jouw persoonlijke situatie af.

Bij een spoedopleiding bepaal je jouw eigen tempo. Je lest dan bijvoorbeeld ’s morgens én ’s middags 2 uur zodat je 4 praktijklessen per dag kunt afwerken. Aan de hand van jouw eigen agenda en mogelijkheden maken wij een planning voor jou op maat!

Omdat het tempo van de autorijlessen zo hoog ligt adviseren wij voor aanvang van de praktijkopleiding al in het bezit te zijn van het theoriecertificaat, dit heb je nodig voordat je de Tussentijdse Toets (TTT) bij het CBR gaat afleggen.

Mocht je graag een spoedopleiding komen volgen nodigen wij jou (met evt. ouders) uit voor een intake gesprek waarin je alle specifieke wensen duidelijk kunt maken.

In elk niveau van de spoedopleiding is een Tussentijdse Toets (TTT) ingebouwd omdat het de kwaliteit van de opleiding ten goede komt. Het afleggen van een Tussentijdse Toets heeft nog een voordeel:
Als je de bijzondere manoeuvres met goed gevolg aflegt, krijg je hiervoor vrijstelling bij het eerstvolgende officiële CBR-examen!

Onze reputatie is gebaseerd op een jarenlange ervaring met rij-instructie van hoge kwaliteit, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een slagingspercentage dat aanzienlijk hoger ligt dan het gemiddelde in Nederland en onze regio.

Wij adviseren jou graag persoonlijk. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek zodat wij jou alles over de rijopleiding uit kunnen leggen.

Email: kantoor@ruudrutten.nl
Tel: 077-3821984

 

Back to top