Spoedopleiding

Spoedopleiding… meld je zo vroeg mogelijk aan!

Denk je nog steeds dat het behalen van je rijbewijs duur en vooral moeilijk is ? Niets is minder waar. Bij ons haal je het rijbewijs met een betaalbare cursus die helemaal is afgestemd op je persoonlijke situatie.
De spoedopleiding kunnen wij precies op jou wensen aanpassen, denk hierbij aan hoe snel wil jij het rijbewijs halen? Wij bieden spoedopleidingen vanaf 3 weken aan maar je kunt ook voor een versnelde opleiding kiezen die iets langer duurt! Dit ligt aan de periode wanneer je het rijbewijs wil halen rijbewijs en aan je beschikbare tijd.

Het is belangrijk om z.s.m. je theoriecertificaat te behalen, dit heb je nodig voordat je de T.T.T. bij het CBR gaat afleggen.

Mocht je graag een spoedopleiding komen volgen nodigen wij jou (met evt. ouders) uit voor een intake gesprek waarin je alle specifieke wensen duidelijk kunt maken.

In elk niveau van de spoedopleiding is een Tussentijdse Toets (TTT) ingebouwd omdat het de kwaliteit van de opleiding ten goede komt. Het afleggen van een Tussentijdse Toets heeft nog een voordeel:
Als je de bijzondere manoeuvres met goed gevolg aflegt, krijg je hiervoor vrijstelling bij het eerstvolgende officiële CBR-examen!

Onze reputatie is gebaseerd op een jarenlange ervaring met rij-instructie van hoge kwaliteit, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een slagingspercentage dat aanzienlijk hoger ligt dan het gemiddelde in Nederland en onze regio.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek zodat wij jou alles over de rijopleiding uit kunnen leggen.

 

Back to top