Theoriecursus motorrijbewijs in combinatie met E-learning

Een gedegen rijopleiding begint met een theoriecursus. Wij verzorgen op verschillende momenten in het jaar een theoriecursus voor het motorrijbewijs in combinatie met E-learning.
Voorafgaand aan de theoriecursus kunnen de cursisten zich al voorbereiden middels de E-learning. Tijdens de klassikale theoriecursus verzorgen wij een examentraining en geven wij uitleg over de vraagstukken van de cursisten.

E-learning (Zelfstudie)
Naast de klassikale theorieopleidingen bieden wij ook E-learning pakketten aan. Gewoon de theorie leren in jouw eigen tempo, thuis achter de computer.

Voor € 86,00 bieden wij:

  • Motor theorieboek
  • Motor theorie E-book
  • E-book oefenvragen
  • 15 uur online examentraining

Ons theorielokaal is uitgerust met het modernste theoriesysteem, hierbij geven wij speedtheorieles aan de hand van tablets. Dit systeem wordt ook gebruikt door het CBR (het CBR verzorgt alle theorie- en praktijkexamens). Een theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig vanaf de datum van afgifte. Het theoriecertificaat moet je kunnen tonen met het AVD-examen bij het CBR. Wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van een avondcursus, maar je hebt ook de mogelijkheid om een spoedcursus theorie te volgen. Deze cursus wordt gegeven in het weekend. Natuurlijk hebben wij ook de mogelijkheid voor individuele theoriebegeleiding.

Zie hier voorbeelden van de soorten vragen die je tegen kan komen in het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets

LET OP! Eenmaal gereserveerd theorie examen kunnen wij niet meer annuleren!

Datums theoriecursus (08:00 tot 12:00) / examen 2024 incl. E-Learning :

23-03 (28-03 Examen ovb)

14-09 (19-09 Examen ovb)

Online Leerling-volgsysteem

Back to top