Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.24.113 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1477 berichten.
Daan Verstegen Daan Verstegen uit Kessel heeft geschreven op 8 februari 2022 om 13:50
Vandaag de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Top service bij Ruud Rutten, de communicatie verliep altijd prima. En ondanks alle maatregelen werd er juist bij Ruud Rutten gedacht in oplossingen en niet in beperkingen. Twan bedankt voor de leerzame rijlessen! Groetjes Daan Verstegen.
Floor Schobbers Floor Schobbers uit Groenstraat 71 heeft geschreven op 8 februari 2022 om 11:45
Het rijexamen geslaagd!! Dankjewel voor de goede lessen die mij hier hebben gebracht!
Vera Willems Vera Willems uit Velden heeft geschreven op 3 februari 2022 om 15:31
Geslaagd voor het autorijbewijs!!! ๐Ÿš—๐Ÿš— Ontzettend leuke en leerzame lessen gehad van Michel! Michel hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame tijd!! Ruud Rutten complimenten voor de goede service en bedankt voor alle informatie en hulp!! Hele fijne rijschool! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Wie weet tot de volgende keer. Groetjes Vera
Barry Jaspers Barry Jaspers uit Venlo heeft geschreven op 1 februari 2022 om 13:16
Vandaag geslaagd voor het AVD examen motor. Ik wil en Roel en Pierre heel hartelijk danken voor de lessen die ze mij hebben gegeven. Ik vond het super leuk om te lessen en heb heel veel geleerd van beide heren. Hun positief kritische instelling zorgde ervoor dat ik altijd bij de les moest blijven. Heren nogmaals dank.
Halisha Halisha uit Venlo heeft geschreven op 31 januari 2022 om 18:15
Thank you for all the great lessons from Jan. Finally I passed my exam !
Lieve Lieve uit Tegelen heeft geschreven op 29 januari 2022 om 15:51
In รฉรฉn keer geslaagd! Bedankt Frans voor de goede en leerzame lessen ๐Ÿ˜€
Imke Imke uit Venlo heeft geschreven op 27 januari 2022 om 12:56
Echt een top rijschool! Super erg bedankt voor alles!! Het waren niet alleen maar leerzame rijlessen, maar ook super gezellige. Bedankt Maurice V voor de leuke tijd! Imke
Senna Senna heeft geschreven op 27 januari 2022 om 10:24
Super bedankt voor de leerzame en gezellige lessen! Ik ben overgestapt naar Rijschool Ruud Rutten en hier hebben ze mij goed voorbereid en kreeg ik de toetsen en examens op de tijd dat ik er klaar voor was top!! Een hele fijne Rijschool Super bedankt Jan en Rijschool Ruud Rutten Senna
Nikki Versleijen Nikki Versleijen uit Venlo heeft geschreven op 26 januari 2022 om 16:06
Ik heb hele fijne lessen gehad en veel geleerd! Heel erg bedankt voor de leerzame lessen! ๐Ÿ‘๐Ÿš™
Stan Stan uit Hout-Blerick heeft geschreven op 25 januari 2022 om 14:59
Heel erg bedankt voor de leerzame maar vooral bruikbare ervaring die ik heb mogen leren. Met name Twan die mij alle tips heeft gegeven die erg handig zijn geweest.
Jule Egerton Jule Egerton uit Tegelen heeft geschreven op 24 januari 2022 om 16:34
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Na heel wat zenuwen door faalangst is het me dan toch gelukt. Bedankt Jan voor alle fijne maar vooral leerzame kalme lessen. Top rijschool! Groetjes Jule
Kim Kim uit BAARLO heeft geschreven op 21 januari 2022 om 13:26
Pierre en Roel; super bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Jullie motivatie en gedrevenheid, goede tips en geduld was top. Ook aan de rest van Ruud Rutten bedankt voor de flexibiliteit en persoonlijkheid. Het was altijd goed geregeld en met plezier heb ik mijn motor rijbewijs gehaald!
Rodin Baan Rodin Baan uit Venlo heeft geschreven op 21 januari 2022 om 10:19
Ik heb een super ervaring gehad bij Ruud Rutten en ik raad iedereen ook aan om hier zijn/haar rijlessen te volgen. De eerste keer mijn examen gehaald. Veel dank aan Maurice, echt een super instructeur.
Guus van Dijk Guus van Dijk uit Baarlo heeft geschreven op 20 januari 2022 om 09:42
Prettige rijschool! Goede uitleg tijdens de rijlessen! Je krijgt goede voorbereiding op het echte examen! Dan kan het niet meer fout gaan. En zo was het ook! Ruud Rutten bedankt dat jullie mij hebben geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs en in het bijzonder Paul Rutten.
Sanne Sanne uit Kessel heeft geschreven op 18 januari 2022 om 14:12
Bedankt voor de leerzame rijlessen! Met name bedankt Paul voor de vele goede tips tijdens de rijlessen, hierdoor ook de eerste keer geslaagd!
Lars Amendt Lars Amendt uit Baarlo heeft geschreven op 17 januari 2022 om 11:43
Afgelopen jaar theorieles gehad bij Ruud Rutten, goede uitleg en prima te doen. Theorie-examen ook meteen gehaald. Ondertussen de lessen van de Theorie praktijklessen gereden bij Twan Doesborg, deze lessen heb ik goed ervaren met gezelligheid en ook de discipline wanneer het nodig was, uiteindelijk een goede ervaring en goed geholpen!
Anne Anne uit Baarlo heeft geschreven op 14 januari 2022 om 19:48
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik wil Frans bedanken voor de leuke en en vooral leerzame rijlessen, waardoor ik in 1x ben geslaagd. Ook wil ik Ruud Rutten bedanken voor de leerzame theorielessen.
Hay Leinzinger Hay Leinzinger uit Venlo heeft geschreven op 14 januari 2022 om 15:33
Nadat ik besloten had om mijn motorrijbewijs te gaan halen ben ik op 26 juni 2021 gestart met een Try the Bike pakket. Ik heb de lessen gevolgd bij Pierre en bij Roel. Beiden gaven prima en duidelijke uitleg over wat het motorrijden inhoudt en gaven mij de mogelijkheid om het een en ander onder de knie te krijgen. Ik wil dan ook rijschool Rutten en met name beide heren bedanken voor hun passie en gedrevenheid om het de leerlingen goed bij te brengen. bedankt
Lenn Dirckx Lenn Dirckx uit Blerick heeft geschreven op 11 januari 2022 om 13:10
In het afgelopen half jaar heb ik rijles gehad van Twan Doesborg. In deze tijd heb ik heel veel geleerd. Twan kon goed zien waar ik nog wat aandacht nodig had. Hierdoor wist ik steeds waar ik aan moest werken en wist ik uiteindelijk bij het examen wat van mij verwacht werdt. Ik heb een leuke en leerzame periode gehad wat nog goed in mijn herinnering zal blijven.
Oleksii Melnyk Oleksii Melnyk uit Venlo heeft geschreven op 11 januari 2022 om 09:42
I can totally recommend Ruud Rutten by all means. Special thanks to Maurice! That's the best kindest and the most patient instructor you could wish for! He led me to success. Wishing everybody the same!
Back to top