Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.186.116 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1276 berichten.
Pien Pien uit Venlo schreef op 10 mei 2019 om 14:13:
Graag wil ik Frans bedanken voor alle leuke lessen waarvan ik super veel heb geleerd en waardoor ik nu in één keer geslaagd ben. Ik zou iedereen verkeersschool Ruud Rutten aanraden!
Linda Linda uit America schreef op 19 april 2019 om 14:42:
Graag wil ik Twan bedanken voor de leuke en leerzame rijlessen!
Frans Gommans Frans Gommans uit Lottum schreef op 30 maart 2019 om 10:45:
Heb altijd al het motorrijbewijs willen behalen maar door werkzaamheden kwam het er nooit van. Nu ik wat meer vrije tijd heb toch de stap gemaakt. Op mijn eigen tempo en met hulp van Stephan en Pierre het motor rijexamen succesvol afgerond. Bedankt verkeersschool Ruud Rutten
Pien Dingemans Pien Dingemans uit Venlo schreef op 20 maart 2019 om 22:03:
Hele fijne en leuke rijlessen gehad bij Frans en alles in een keer gehaald. Super bedankt!
Teun Paulussen Teun Paulussen uit Venlo schreef op 20 maart 2019 om 08:37:
Beste Amanda, Heel erg bedankt voor de lessen. Ik voelde me op mijn gemak en we konden goed met elkaar praten. N t begin wat minder en toen ging het steeds beter! Ook bedankt Jan voor de stedenrit begleiding, deze vond ik ook erg tof. Dankjulliewel allemaal, mensen van RR
Myrte Myrte uit Baarlo schreef op 14 maart 2019 om 20:26:
Graag wil ik Frans ontzettend bedanken voor de ‘leuke’ rijlessen. Ik was ontzettend blij met zo’n gezellige, maar bovendien super goede rij-instructeur zoals jij. Zeker een aanrader! 🙂
Rene Clausen Rene Clausen uit Hegelsom schreef op 25 februari 2019 om 17:23:
Beste mensen van Ruud Rutten ,Hartelijk dank voor de uitstekende wijze van het tot stand brengen om mensen klaar te stomen voor hun rijbewijs ,ik heb er helaas enkele keren over moeten doen ,maar dit was ook een zenuwen kwestie, Stephan en Pierre ,twee verschillende persoonlijkheden met beide een geweldig karakter ,Heren bedankt voor de goede ondersteuning. met vriendelijke groet Rene Clausen.
Fam. Wijnen Fam. Wijnen uit Maasbree schreef op 25 februari 2019 om 17:04:
Afgelopen Vrijdag hebben we met de neven en nichten een Fun Theorie afgenomen. Na een zeer goed ontvangst met koffie, hebben we geprobeerd om dit examen tot een goed resultaat te laten verlopen! Maar helaas was er maar 1 persoon die de eerste ronde goed doorkwam! Na de pauze met koffie weer een nieuwe poging, maar helaas heeft dit niemand tot een goed resultaat kunnen uitvoeren!! Bij afloop van iedere ronde kregen we duidelijk uitleg hoe het moest! Het was evengoed een zeer leuke en geslaagde avond met super aardige examinatoren! Bedankt hiervoor, Mvg, Fam. Wijnen Maasbree
Nooluck Thongkao Nooluck Thongkao uit 5914 CM Venlo schreef op 24 februari 2019 om 12:45:
Hallo Jan Bedankt voor de 10 uur rijden.Ik heb veel geleerd. Bedankt voor uw geduld. Je was een topinstructeur voor mij. Vooral je rustige mentaliteit.
Jeffrey Heijnen Jeffrey Heijnen uit Baarlo schreef op 12 februari 2019 om 16:53:
Fijne rijschool die zich wou aanpassen aan de werk tijden van mijn ploegen dienst. Was altijd gezellig tijdens de rijlessen met Frans.
Dylano Van Leersum Dylano Van Leersum uit Venlo schreef op 6 februari 2019 om 12:52:
Twan, bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Echt een aanrader als rijinstructeur. Top rijschool!
Jelle Mertens Jelle Mertens schreef op 6 februari 2019 om 10:12:
Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen Michel!
Salo Salo schreef op 5 februari 2019 om 20:27:
Veel geleerd tijdens leuke lessen van Frans, met resultaat in één keer geslaagd! Heel erg bedankt voor alles. Ruud Rutten is zeker een aanrader!
Bart Peeters Bart Peeters uit Blerick schreef op 4 februari 2019 om 13:00:
Na alle leerzame lessen van mijn instructeur Frans is het me gelukt om het rijbewijs te halen. Bedankt voor alles Frans!
joey joey uit venlo schreef op 25 januari 2019 om 13:19:
na een hele fijne rij opleiding te hebben gehad van pierre bij rijschool ruud rutten,dan gister toch geslaagd voor mijn her-geslaagd. bij deze wil ik graag iedereen van het kantoor bedanken,zo ook de vriendelijke dames/heren aan de receptie. vooral pierre bedankt voor het geduld die je had bij mij en het me zelf laten leren/uitvogelen. dit werkte voor mij persoonlijk hartstikke geweldig. ruud rutten is zeker een aanrader qua scholing. mvg. joey
Yannina Fransen Yannina Fransen schreef op 24 januari 2019 om 18:27:
Na vier keer proberen, ben ik eindelijk geslaagd! Na verschillende instructeuren, kwam ik bij Twan terecht. We hebben hard gewerkt om alles nog wat op te krikken. Ik heb toen in een korte tijd veel vooruitgang geboekt. Met lessen inplannen is iedereen heel flexibel. Al met al ben ik zeer tevreden over Ruud Rutten.
Juul Hendriks Juul Hendriks uit Belfeld schreef op 24 januari 2019 om 11:43:
Vandaag 24-01-2019 ben ik geslaagd. En dan wil ik Jan heel graag bedanken voor de fijne lessen. Hij legde alles rustig op jouw eigen tempo uit wat je hoe en wat je moest doen. Ook kon hij het op een leuke manier een situatie uitleggen. Jan Bedankt!
Michaela Michaela uit Meijel schreef op 13 januari 2019 om 21:00:
Geweldige sfeer, je kunt het familiair noemen. Ik kwam van een andere rijschool, die een geldtrekker was en met bang makerij voor fouten werkte, naar deze rijschool. Na een inschatting van nog te nemen lessen, deze was correct, ging ik op examen. Helaas door mijn fout en examenangst, niet de eerste keer geslaagd maar 4 weken later wel, hoera. Mijn instructeur, Pierre, was geweldig en in staat mij de rust te verschaffen en de angst te nemen, dank je wel. Ik kan de rijschool alleen maar aanbevelen, zij houden super rekening met jou tijden en bouwen je op om een goede verkeersdeelnemer te worden. Super pluim voor iederéén en héél hartelijk dank voor alles. Jullie zijn toppers!
Dyanne van Heeswijk Dyanne van Heeswijk uit Kessel schreef op 12 januari 2019 om 15:20:
Paul, bedankt voor alle leerzame rijlessen!
Shenna Shenna uit Maasbree schreef op 11 januari 2019 om 16:38:
Frank, bedankt voor de leuke en leerzame lessen.
Back to top