Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.238.192.150 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1231 berichten.
Myrte Myrte uit Baarlo schreef op 14 maart 2019 om 20:26:
Graag wil ik Frans ontzettend bedanken voor de ‘leuke’ rijlessen. Ik was ontzettend blij met zo’n gezellige, maar bovendien super goede rij-instructeur zoals jij. Zeker een aanrader! 🙂
Rene Clausen Rene Clausen uit Hegelsom schreef op 25 februari 2019 om 17:23:
Beste mensen van Ruud Rutten ,Hartelijk dank voor de uitstekende wijze van het tot stand brengen om mensen klaar te stomen voor hun rijbewijs ,ik heb er helaas enkele keren over moeten doen ,maar dit was ook een zenuwen kwestie, Stephan en Pierre ,twee verschillende persoonlijkheden met beide een geweldig karakter ,Heren bedankt voor de goede ondersteuning. met vriendelijke groet Rene Clausen.
Fam. Wijnen Fam. Wijnen uit Maasbree schreef op 25 februari 2019 om 17:04:
Afgelopen Vrijdag hebben we met de neven en nichten een Fun Theorie afgenomen. Na een zeer goed ontvangst met koffie, hebben we geprobeerd om dit examen tot een goed resultaat te laten verlopen! Maar helaas was er maar 1 persoon die de eerste ronde goed doorkwam! Na de pauze met koffie weer een nieuwe poging, maar helaas heeft dit niemand tot een goed resultaat kunnen uitvoeren!! Bij afloop van iedere ronde kregen we duidelijk uitleg hoe het moest! Het was evengoed een zeer leuke en geslaagde avond met super aardige examinatoren! Bedankt hiervoor, Mvg, Fam. Wijnen Maasbree
Nooluck Thongkao Nooluck Thongkao uit 5914 CM Venlo schreef op 24 februari 2019 om 12:45:
Hallo Jan Bedankt voor de 10 uur rijden.Ik heb veel geleerd. Bedankt voor uw geduld. Je was een topinstructeur voor mij. Vooral je rustige mentaliteit.
Jeffrey Heijnen Jeffrey Heijnen uit Baarlo schreef op 12 februari 2019 om 16:53:
Fijne rijschool die zich wou aanpassen aan de werk tijden van mijn ploegen dienst. Was altijd gezellig tijdens de rijlessen met Frans.
Dylano Van Leersum Dylano Van Leersum uit Venlo schreef op 6 februari 2019 om 12:52:
Twan, bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Echt een aanrader als rijinstructeur. Top rijschool!
Jelle Mertens Jelle Mertens schreef op 6 februari 2019 om 10:12:
Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen Michel!
Salo Salo schreef op 5 februari 2019 om 20:27:
Veel geleerd tijdens leuke lessen van Frans, met resultaat in één keer geslaagd! Heel erg bedankt voor alles. Ruud Rutten is zeker een aanrader!
Bart Peeters Bart Peeters uit Blerick schreef op 4 februari 2019 om 13:00:
Na alle leerzame lessen van mijn instructeur Frans is het me gelukt om het rijbewijs te halen. Bedankt voor alles Frans!
joey joey uit venlo schreef op 25 januari 2019 om 13:19:
na een hele fijne rij opleiding te hebben gehad van pierre bij rijschool ruud rutten,dan gister toch geslaagd voor mijn her-geslaagd. bij deze wil ik graag iedereen van het kantoor bedanken,zo ook de vriendelijke dames/heren aan de receptie. vooral pierre bedankt voor het geduld die je had bij mij en het me zelf laten leren/uitvogelen. dit werkte voor mij persoonlijk hartstikke geweldig. ruud rutten is zeker een aanrader qua scholing. mvg. joey
Yannina Fransen Yannina Fransen schreef op 24 januari 2019 om 18:27:
Na vier keer proberen, ben ik eindelijk geslaagd! Na verschillende instructeuren, kwam ik bij Twan terecht. We hebben hard gewerkt om alles nog wat op te krikken. Ik heb toen in een korte tijd veel vooruitgang geboekt. Met lessen inplannen is iedereen heel flexibel. Al met al ben ik zeer tevreden over Ruud Rutten.
Juul Hendriks Juul Hendriks uit Belfeld schreef op 24 januari 2019 om 11:43:
Vandaag 24-01-2019 ben ik geslaagd. En dan wil ik Jan heel graag bedanken voor de fijne lessen. Hij legde alles rustig op jouw eigen tempo uit wat je hoe en wat je moest doen. Ook kon hij het op een leuke manier een situatie uitleggen. Jan Bedankt!
Michaela Michaela uit Meijel schreef op 13 januari 2019 om 21:00:
Geweldige sfeer, je kunt het familiair noemen. Ik kwam van een andere rijschool, die een geldtrekker was en met bang makerij voor fouten werkte, naar deze rijschool. Na een inschatting van nog te nemen lessen, deze was correct, ging ik op examen. Helaas door mijn fout en examenangst, niet de eerste keer geslaagd maar 4 weken later wel, hoera. Mijn instructeur, Pierre, was geweldig en in staat mij de rust te verschaffen en de angst te nemen, dank je wel. Ik kan de rijschool alleen maar aanbevelen, zij houden super rekening met jou tijden en bouwen je op om een goede verkeersdeelnemer te worden. Super pluim voor iederéén en héél hartelijk dank voor alles. Jullie zijn toppers!
Dyanne van Heeswijk Dyanne van Heeswijk uit Kessel schreef op 12 januari 2019 om 15:20:
Paul, bedankt voor alle leerzame rijlessen!
Shenna Shenna uit Maasbree schreef op 11 januari 2019 om 16:38:
Frank, bedankt voor de leuke en leerzame lessen.
Lars Lars uit Kessel schreef op 8 januari 2019 om 17:18:
John en Frans, bedankt voor de rijlessen! Goed begin van 2019!
Jannes Titulaer Jannes Titulaer uit Hout-Blerick schreef op 2 januari 2019 om 08:58:
Paul, super bedankt voor alle lessen. Als eerste van 2019, top! Het ga je goed!
Kiki Kiki uit Baarlo schreef op 23 december 2018 om 17:04:
Heel gezellig gehad met Amanda, en de 1e keer geslaagd. Amanda Bedankt!
Christel Ingwersen (MEAO-ladies) Christel Ingwersen (MEAO-ladies) uit KESSEL schreef op 23 december 2018 om 13:41:
Bedankt allemaal nog voor de gezellige & vooral heel leerzame Fun-Theorie-middag op vrijdag 16 november (het was al zo lang geleden dat wij onze rijbewijzen hadden behaald). Tevens hadden wij er nog een rijles achteraan geboekt, dit heeft ons behoorlijk wat opgefrist met o.a. file parkeren e.d. Met in totaal 5 dames hebben wij heerlijk mogen genieten van dit superleuke uitje en we hebben er weer veel van opgestoken. Een echte AANRADER dus!
Kiki Kiki uit Baarlo schreef op 22 december 2018 om 12:18:
Bedankt Amanda voor de leuke en leerzame rijlessen.
Back to top